10.-12. augustil toimusid Võrus Võru Spordikooli 58. rahvusvahelised karikavõistlused võrkpallis. Eesti kõige staažikamal noorte võrkpalliturniiril osalesid lisaks Eesti võistkondadele ka esindused Lätist, Soomest ja Poolast. Eesti võistkondadest olid Võru turniiril esindatud Võru Spordikool, Selver Tallinn Spordikool, Võrkpalliklubi Täht Tallinn, Tartu SS Kalev, Salva/Kaarsilla Tartu, Pärnu Spordikool ja Eesti Noortekoondised. Lätist võistles Riia, Soomest TUL ja Poolast Gdansk. 

Võru Spordikooli U-16 tüdrukute võistkond saavutas turniiril II koha ja poiste võistkond 4. koha.

Võru Spordikooli U-18 poiste võistkond saavutas turniiril III koha ja tüdrukute võistkond 5. koha.

Võru Spordikooli U-16 tüdrukute võistkond. Treener Raivo Jeenas.

Võistkonda kuulusid: alt vasakult Erika Prihodko, Emeli Tõnts, Salme Adeele Hollas, Liisa Kahri, Roosmarii Räim, ülevalt vasakult Inna Männik, Mirtel Soomets, Annabel Viks, Anne-Mai Pihlap, Lisette Mokrik.

Print Friendly, PDF & Email