10.-11.märts toimusid Alutaguse Puhke-ja Spordikeskuses Eesti Noorte Meistrivõistlused murdmaasuusatamises. 10. märtsil võisteldi klassikatehnika distantsidel ühisstardist. Võru Spordikooli õpilastest tulid Eesti noortemistriks N16 vanuseklassis Johanna Udras ja M18 vanuseklassis Art Kristjan Olesk. M18 vanuseklassis saavutas Andre Viitkin 4. koha  ja N18 vanuseklassis Annabel Voitka 6. koha.

11. märtsil toimusid teatesuusatamised. M14 vanuseklassi võistkond saavutasid III koha. Võistkonda kuulusid Olev Piirisild, Lars Piirmann ja Toni Andree Saarepuu. N16 võistkond saavutas II koha. Võistkonda kuulusid Johanna Udras, Gerda Narusk ja Miia Heleene Utsal. M18/20 võistkond saavutas II koha. Võistkonda kuulusid Art Kristjan Olesk, Karl Sebastian Dremljuga ja Karel Nagel

Tulemused 

Tulemused teatesuusatamises

Print Friendly, PDF & Email