Pühapäeval selgus Tartus kuni 20-aastaste neidude Eesti meister, kui EV100 Eesti meistrivõistluste I finaalturniiril tuli esimeseks Olerex/Veski Mati Tartu. Võru Spordikool saavutas teise ja Selver Tallinn Spordikool kolmanda koha.

Võru Spordikool

Võru Spordikooli U-20 võrkpallinaiskond. Treener Raivo Jeenas.

Kolm päeva kestnud turniiril jäi viies mängus ainsana kaotuseta koduvõistkond Olerex/Veski Mati Tartu, kes saavutas kuldmedali. Avamängu Tartu võistkonnale 0:3 (-15, -20, -17) kaotanud, kuid seejärel kõik vastasseisud võitnud Võru Spordikool teenis nelja võiduga hõbemedali. Pronksmedalid riputati kolm võitu kogunud Selver Tallinn Spordikooli neidude kaela.

Neljandaks tulnud Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool võitis kaks ja viienda koha hõivanud Võrkpalliklubi Täht Tallinn ühe mängu. Ainsana võiduta jäänud Spordiklubi Tats Kiili leppis kuuenda kohaga.

Parimad mängijad: Helen Hunt (Olerex/Veski Mati Tartu), Annabel Huik (Võru Spordikool), Pille-Triinu Maiste (Selver Tallinn Spordikool) ja Elina Skuratovski (Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool).

 

Print Friendly, PDF & Email
Värsked postitused
Võru Spordikool