04.-05.05 2018 toimus Tartus 31.Tartu Vapi võrkpalliturniir. Võru Spordikooli U-16 tüdurukute võistkond saavutas I koha.  Alistati Tartu Kalev, VK Täht, Põlva SK ja Viljandi. Kõik mängud 3:0.
1. Võru Spordikool
2. Viljandi SK
3. Tartu Kalev
Võru Spordikooli võistkonnas mängisid: Anne-Mai Pihlap, Lisette Mokrik, Salme Adeele Hollas, Roosmarii Räim, Emeli Tõnts, Eilika Laanemets, Mirtel Kuuse, Liisa Kahri, Kirke Kokka. Võistkonna treener Raivo Jeenas.
Võru Spordikooli U-14 tüdurukute võistkond saavutas samuti I koha. Mängiti 6 mängu, millest 5 võideti. Võru Spordikooli võistkonnas mängisid: Hanna Provotorov, Liisa Provotorov, Lisette Stalkov, Eliise Meho, Marlee Mark, Kairi Kauts, Liisbeth Laiv, Mirtel Kuuse. Võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Mirtel Kuuse. Võistkonna treener Hanna-Liisa Ilves.
Print Friendly, PDF & Email
Värsked postitused
Võru Spordikool