Pühapäeval pandi Kiili Spordihoones punkt kuni 16-aastaste tütarlaste EV100 Eesti meistrivõistluste I finaalturniirile, mis lõppes Võru Spordikooli esikohaga. Järgnesid Viljandi Spordikool ja Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool.  Kolm päeva kestnud turniiril võitis Võru Spordikool seitsmest mängust kuus, jäädes ainsas kaotatud vastasseisus 0:2 (14:25, 18:25) alla Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikoolile. Parimad mängijad: Anne-Mai Pihlap (Võru Spordikool), Kelly Metsamärt (Viljandi Spordikool), Elizabet Hraponova (Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool) ja Maria Saaron (Selver Tallinn Audentes I). 

Võru Spordikooli võistkonnas mängisid: Salme Adeele Hollas, Liisa Kahri, Mirtel Kuuse, Eilika Laanemets, Lisette Mokrik, Anne-Mai Pihlap, Roosmarii Räim, Erika Prihodko, Emeli Tõnts, Annabel Viks. Võistkonna treener Raivo Jeenas.


Eesti Meiste Võru Spordikool

Kuni 16-aastaste poeglaste EV100 Eesti meistrivõistluste I finaalturniir toimus samuti Kiilis. I koha võitis Selver Tallinn Audentes, II koha saavutas Spordiklubi Tats Kiili ja III koha Olerex/Veski Mati Tartu. Võru Spordikooli U-16 poiste võistkond saavutas 5. koha. 

Print Friendly, PDF & Email
Värsked postitused
Võru Spordikool