25.-27. jaanuaril Võru Spordikeskuses toimunud kuni 18-aastaste tütarlaste EVF karikavõistluste I finaalturniir lõppes Selver Tallinn Spordikool I esikohaga. Esikolmikusse mahtusid ka Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool ja Olerex/Veski Mati Tartu. Esimesena esikolmikust välja jäänud Viljandi Spordikool võitis kaks mängu. Viiendaks tulnud Spordiklubi Tats Kiili teenis ühe ja kuuendaks jäänud Võru Spordikool samuti ühe võidu. Võru Spordikooli tütarlaste treener Raivo Jeenas.
Poeglaste EVF karikavõistluste I finaalturniiril saavutas esikoha Selver Tallinn Spordikool I. Järgnesid Spordiklubi Tats Kiili I ja Olerex/Veski Mati Tartu. Võru Spordikool tuli kahe võiduga neljandaks (treenerid Sten Maask ja Timo Kuus) ja Pärnu Spordikool I ühe võiduga viiendaks. Ainsana võiduta jäänud Selver Tallinn Spordikool II leppis kuuenda kohaga.

Foto: Võru Spordikooli poeglaste võistkond. Treener Sten Maask.

Print Friendly, PDF & Email
Lähenevad sündmused
  1. Eesti MV orienteerumises

    24 august - 25 august
  2. Eesti MV orienteerumises

    31 august - 1 september
Värsked postitused
Võru Spordikool