17.-19.mail 2019 Viljandis toimunud kaheksa võistkonna vahelisel finaalturniiril võideti 6 ja kaotati 1 mäng. Otsustav kohtumine Viljandiga 2 : 1. Võrule järgnesid Viljandi SK ja Selver SK. Võru SK parima mängija auhind Salme Adeele Hollas. Võistkonna treenerid Ravo Jeenas ja Triin Ojasoo.
Raivo Jeenas: “Tahan tänada tüdrukute vanemaid, õpetajaid, sõpru ja loomulikult tublisid ja toredaid mängijaid”.

Foto: 1. rida vasakult Erika Prihodko, Mirtel Kuuse, Emeli Tõnts, Eilika Laanemets. 2. rida vasakult treener Raivo Jeenas, Liisbeth Laiv, Kirke Kokka, Salme Adeele Hollas, Hanna Provotorov, Liisa Provotorov, Annabel Viks, treener Triin Ojasoo.

Foto: parim mängija Salme Adeele Hollas vasakult teine.

Kuni 16-aastaste poeglaste Eesti meistrivõistluste I finaalturniir toimus Kiilis. Võistlus lõppes Selver Tallinn Spordikooli esikohaga. Järgnesid Neemeco/Gerardo’s Toys/Kohila vald ja Spordiklubi Tats Kiili. Võru Spordikooli U-16 poeglaste võistkond lõpetas turniiri kahe võidu ja seitsmenda kohaga.

Print Friendly, PDF & Email
Värsked postitused
Võru Spordikool