Laupäeval 21. septembril toimusid Võru Spordikeskuses olümpiavõitja Eduard Pütsepa 43. mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses. Kokku osales 185 noormaadlejat Eestist, Leedust, Lätist ja Venemaalt. Võru Spordikooli maadlejat võitsid 8 auhinnalist kohta. Naistemaadluses saavutasid I kohad -27kg Helena Pihlapuu ja -30kg Sara Väljan. II koha saavutas -70kg Carolin Lett ja III koha -50kg Mia Kangur. 2008. a vanuseklassis saavutas II koha -29kg Henri Pihlapuu ja III koha -26kg Amir Ahtaev. Samas vanuseklassis tuli neljandaks -70kg Joonas -Martin Saar ja viiendaks -29kg Braian Kiudmaa. Kadettide vanuseklassis saavutas II koha -110kg Siim Sander Pindek ja III koha -71kg Siim Martin Eskla. Võru parimaks maadlejaks valiti Helena Pihlapuu.

Print Friendly, PDF & Email
Spordikooli kalender

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool