19. oktoobril selgitati Otepääl Tehvandil Eesti meistrid suusahüpetes ja meeskondlikes võistlustes. M-16 vanuseklassis võitis Eesti meistritiitli ainuke võistleja Sten-Jörgen Leis. N-juuniorite kuldne koht kuulus Annemarii Bendile, kes püstitas Tehvandi hüppemäel ka uue suvise naiste mäerekordi! Hõbemedali võitis Triinu Hausenbergile. Naiste absoluutklassis tegid Võru Spordikooli õppurid puhta töö. Võidu ja meistritiitli võttis Annemarii Bendi. Teine koht kuulus Triinu Hausenbergile ja kolmas koht Carena Roometsale. Naiskondlik suusahüpete kuld kuulus Võru Spordikooli neidudele koosseisus Annemarii Bendi, Triinu Hausenberg ja Carena Roomets.
20. oktoobril selgitati välja kahevõistluse Eesti suvised meistrid 2019. M-16 vanuseklassi meistritiitel kuulub Sten-Jörgen Leisile. N-juuniorite meistritiitli võitis Annemarii Bendi ning II koha saavutas Triinu Hausenberg. Naiste absoluutklassis saauvtas I koha Annemarii Bendi, II koha Triinu Hausenberg ning III koht Carena Roomets.

Print Friendly, PDF & Email

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool