Talialade noorte olümpiamängudele sõidab 3 Võru Spordikooli noort:
* Johanna Udras – murdmaasuusatamine
* Miia Heleene Utsal – laskesuusatamine
* Triinu Hausenberg – kahevõistlus ja suusahüpped
Hoiame pöidlaid! #tegijadtulevadspordikoolist
Talvised noorte olümpiamängud peetakse Lausanne’is 9.-22. jaanuaril. Iga nelja aasta tagant toimuvast suurvõistlusest võtavad osa 15-18-aastased sportlased. Kokku on starti oodata 1880 sportlast üle maailma – 940 neidu ja 940 noormeest. Eesti Olümpiakomitee lähetab talvistele noorte olümpiamängudele 25-liikmelise koondise üheksal spordialal. Kunagi varem pole Eesti koondis noorteolümpial olnud nii suur ega osalenud nii paljudel aladel.

Print Friendly, PDF & Email

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool