2.juunil 2016 lõpetas Võru Spordikooli 18 noort sportlast. Kõige rohkem oli lõpetajaid võrkpalli osakonnast, kus lõpetas 7 noort sportlast, kuus kergejõustiklast, neli murdmaasuusatajat ja üks laskesuusataja.

Kergejõustiku osakonna nimekaim lõpetaja oli Hanna-Mai Vaikla, kes on Eesti noortekoondise liige ja noorte tiitlivõistluste mitmevõistleja. Võrkpalluritest tuntud Heleene Hollas, kes kuulunud Eesti noortekoondisesse ja Famila/Võru naiskonna üks põhitegija.

Võru spordikooli lõpetajad. Kergejõustik: Kristin Avans (treener Helju Rakaselg), Kristel-Liis Jõendi, Triin Laur, Hanna-Mai Vaikla (kõigi treener Sirje Hütt), Allan Katšmazov ja Marko Orlov (mõlema treener Heini Allikvee). Laskesuusatamine: Sander Soikka (treener Priit Narusk). Murdmaasuusatamine: Karoliine Kuus (treener Hile Saarepuu), Richard Kahu, Roland Saarepuu ja Andreas Voitka (kõigi treener Asko Saarepuu).Võrkpall: Heleene Hollas, Iris Ivan, Eva Johanna Lepikov, Anna Liisa Mander, Annela Pindis, Mariann Toots (kõigi treener Raivo Jeenas) ja Kevin Põldsaar (treener Aksel Saal).

Print Friendly, PDF & Email

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool