Võru Spordikooli lõpetas 18 noort sportlast

2.juunil 2016 lõpetas Võru Spordikooli 18 noort sportlast. Kõige rohkem oli lõpetajaid võrkpalli osakonnast, kus lõpetas 7 noort sportlast, kuus kergejõustiklast, neli murdmaasuusatajat ja üks laskesuusataja.

Kergejõustiku osakonna nimekaim lõpetaja oli Hanna-Mai Vaikla, kes on Eesti noortekoondise liige ja noorte tiitlivõistluste mitmevõistleja. Võrkpalluritest tuntud Heleene Hollas, kes kuulunud Eesti noortekoondisesse ja Famila/Võru naiskonna üks põhitegija.

Võru spordikooli lõpetajad. Kergejõustik: Kristin Avans (treener Helju Rakaselg), Kristel-Liis Jõendi, Triin Laur, Hanna-Mai Vaikla (kõigi treener Sirje Hütt), Allan Katšmazov ja Marko Orlov (mõlema treener Heini Allikvee). Laskesuusatamine: Sander Soikka (treener Priit Narusk). Murdmaasuusatamine: Karoliine Kuus (treener Hile Saarepuu), Richard Kahu, Roland Saarepuu ja Andreas Voitka (kõigi treener Asko Saarepuu).Võrkpall: Heleene Hollas, Iris Ivan, Eva Johanna Lepikov, Anna Liisa Mander, Annela Pindis, Mariann Toots (kõigi treener Raivo Jeenas) ja Kevin Põldsaar (treener Aksel Saal).

Print Friendly, PDF & Email

Lähenevad sündmused

Lähenevad sündmused puuduvad.

Uute õppurite vastuvõtt Võru Spordikooli
Tule Võru Spordikooli
Suusahüppe trenn
Võru Spordikool, võrkpall
Võru Spordikool, suusatamine
Tule maadluse trenni
Võru Spordikool, laskesuusatamine
Võru Spordikool, orienteerumine
Tule kergejõustiku trenni