12.-14.03.19 toimusid Viljandis U-18 neidude Eesti võrkpallimeistrivõistlused. Kuni 18-aastaste tütarlaste Eesti meistrivõistluste I finaalturniir lõppes Selver Tallinn Spordikool I esikohaga. II koha saavutas Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool ja III koha Võru Spordikool. Võideti Tartu SK Duo ja SK Tats 3-0. Kolmes mängus tuli kaotus. Kolme võistkonna vahelises surnud ringis võitis Võru SK parema geimide suhtega pronksi. Parimad mängijad: Marily Lass (Selver Tallinn Spordikool I), Arina Skuratovski (Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool), Laura Kaur (Võru Spordikool) ja Liisbet Pill (Viljandi Spordikool).
III koht tagas Võru Spordikooli tütarlastele osalemise Balti noorte Karikavõistlustel Leedus Palangas 03.-05.05.2019.

Pildil ees vasakult: Mirtel Kuuse, Kirke Kokka, Eilika Laanemets, Alice Saluorg, Salme Adeele Hollas.
Taga vasakult: Emeli Tõnts, Roosmarii Räim, Raivo Jeenas, Anne-Mai Pihlap, Laura Kaur, Helena Värton.

Kuni 18-aastaste poeglaste Eesti meistrivõistluste I finaalturniiril Pärnus võitis esikoha Selver Tallinn Spordikool I. Olerex/Veski Mati Tartu I saavutas teise ja Spordiklubi Tats Kiili I kolmanda koha. Esimesena medalita jäänud koduvõistkond Pärnu Spordikool l tuli kahe võiduga neljandaks ja Võru Spordikool ühe võiduga viiendaks. Ainsana võiduta jäänud Selver Tallinn Spordikool II leppis kuuenda kohaga.

Print Friendly, PDF & Email

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool