Võru Spordikool tuli üle aastate jälle Võru maakonna meistriks

Kaks päeva, 5 meeskonda, 10 põnevat ja tasavägist mängu, 1 meister. Põnevate mängude kokkuvõttes krooniti Võru maakonna meistriks võrkpallis Võru Spordikool. Hõbemedalid Oravale ja pronksid Barrusele. Võru Spordikool alustas Võru Maakonna Meistrivõistlusi Orava vastu 1:3 kaotusega. Seoses uuenenud koosseisuga läks aega oma mängu ja mootori käima saamisega. Võru Spordikooli esindusvõistkonna treener Sten Maask tundis siis murde kohta: “Teiseks mänguks oli meil juba endal mängujaotus selgem ning kindel mänguplaan paigas, teadsime, et vastased on kõik tugevad ning läksime riskipiiril serviga mängima, mis ennast kindlasti õigustas, tasuks 3:1 võit Barruse üle. Teist päeva alustasime sarnaselt ning 3:1 võit Rantipoli üle. Viimases mängus, kus Männiokka võistkonnal enam suurt püüda polnud vormistati kindel 3:0 võit ning siis oli omaltpoolt töö tehtud ja jäi vaid loota, et Barrus võidab 3:1 või 3:0 Oravat, nii ka juhtus ja üle aastate on taas Võru Spordikool Võrumaa Meister.“
Treener Sten Maask jäi näidatud mänguga väga rahule: “Võistkond mängis terve turniiri väga südikalt ja võitluslikult, suutsime hoida oma servi ohtlikuna ja vastuvõtu heal tasemel terve turniiri ning sealt edasi ka rünnaku, samuti tegime ilmselt oma parima turniiri kaitsemängu osas, kus iga palli eest võideldi ja kohati isegi väga raskeid palle enne põrandat üles toodi. Ilus lõpp saalihooaja võistlustele.”

Võru Spordkooli esindusvõistkonda kuulusid Tanel Peelo, Martin Pekka, Hannes Eskla, Robin Järg, Priit Tigane, Henrich Tuvik, Tarvo Täht (parim mängija, puudub fotolt), Franco Taaber. Puudusid Jasper Frey, kes esindas samal ajal omavanuseliste noormeeste Eesti koondist, ja Lauri Lehiste, kes oli reisil, kuid terve hooaja on nad siiski võistkonnaga koos trenni rassinud ja olulised lülid. Võidukaid noormehi on treeninud läbi aastate Sten Maask, Timo Kuus, Aksel Saal ja Marko Mett.
Foto: Külli Leola

Print Friendly, PDF & Email

Lähenevad sündmused

Lähenevad sündmused puuduvad.

Uute õppurite vastuvõtt Võru Spordikooli
Tule Võru Spordikooli
Suusahüppe trenn
Võru Spordikool, võrkpall
Võru Spordikool, suusatamine
Tule maadluse trenni
Võru Spordikool, laskesuusatamine
Võru Spordikool, orienteerumine
Tule kergejõustiku trenni