27.-29.03 toimus Viljandis kuni 20-aastaste neidude Eesti meistrivõistluste I finaalturniir,  mis lõppes Kohila Võrkpalliklubi esikohaga. Viljandi Spordikool saavutas hõbe- ja Võru Spordikool pronksmedali.

Kolm päeva kestnud turniiril võitsid Kohila neiud kõik viis mängu, saavutades kuldmedali. Otsutavas esikohamängus mängiti 3:1 (12, 18, -17, 22) resultaadiga üle koduvõistkond Viljandi SK. Viljandlannade jaoks oli tegemist ainsa kaotusega, ülejäänud neljas vastasseisus nopiti võit – tasuks hõbemedal. Pronksmedalid riputati Võru SK mängijate kaela, kes kogusid kolm võitu. Kahe võiduga tuli neljandaks Premium7/Salva Tartu ja ühe võiduga viiendaks Tartu SS Kalev. Võiduta jäänud Pärnu SK leppis kuuenda kohaga.

Parimad mängijad: Hanna-Loore Õunpuu (Kohila VK), Kristiine Miilen (Viljandi SK), Brita Saare (Võru SK) ja Carlotta Põdra (Premium7/Salva Tartu).

Võru Spordikooli võistkonda kuulusid Brita Saare, Heleene Hollas, Greete Hollas, Hanna-Liisa Ilves, Iris Ivan, Annela Pindis, Mona Lisa Evestus, Marit Ruuder, Eva Johanna Lepikov, Annabel Huik, Anete Lokk ja Gerda Metsma. Võistkonna treener on Raivo Jeenas.

 

Print Friendly, PDF & Email

(Spordikooli kalendris on kõik sündmused avalikud, võib toimuda pildistamine ja filmimine)

Võru Spordikool