29.-31. jaanuaril Võrus toimunud kuni 18-aastaste tütarlaste EVF karikavõistluste I finaalturniiril saavutas Võru Spordikooli tütarlaste võistkond III koha ja noormeeste võistkond saavutas 4. koha.

Kolm päeva kestnud turniiril läksid viimases mängus vastamisi parimatena neljast mängust neli võitu kogunud Salva Tartu I ja SK Tats Tallinn I. Kui novembris peetud Eesti karikavõistlustel jäi samas situatsioonis peale Tartu võistkond, siis seekord osutus edukamaks pealinna esindus. Viies mängus võitmatuks jäänud Tats võitis otsustavas vastasseisus 3:1 (18, -17, 23, 18) resultaadiga suurima konkurendi Salva, millega teeniti esikoht. Neli võitu kogunud tartlannadele riputati kaela hõbemedalid.

Võru Spordikool ja Pärnu Spordikooli I võistkond võitsid kahe parema järel viiest mängust kaks ja kogusid võrdselt kuus punkti. Seega sai määravaks üldine geimide seis, mis oli ühe võrra parem Võru võistkonnal – vastavalt 9:10 ja 9:11.

Ühe võidu ja 4 punktiga läks viies koht Narva Spordikool Energiale ning ühe võidu ja kolme punktiga kuues koht Pärnu Spordikooli II võistkonnale.

Parimad mängijad: Johanna Maar (SK Tats Tallinn I), Siiri Mari Sikk (Salva Tartu), Annabel Huik (Võru Spordikool), Triin Nõmm (Pärnu Spordikool I).

VõruSpordikooli U-18 tütarlaste võistkonnas mängisid: Laura Ruuder, Kätlin Käpa, Annabel Huik, Gendra Piirisild, Anna-Liis Mägi, Emma-Marie Pihlap, Gerda Metsma, Egle Raud, Greete Hollas ja Laura Kaur. Võistkonna treener Raivo Jeenas.

Võru Spordikool

 

Print Friendly, PDF & Email